Hoe veilig is onze digitale snelweg?

Je hoort steeds meer over identiteitsfraude, het op afstand overnemen van je netwerk en/of computer, het ‘gijzelen’ van bestanden en bijbehorende ‘losgeld’ praktijken. En nee, we zeggen dit niet om je bang te maken. Het schetst helaas de realiteit van vandaag de dag. Als ondernemer zit je vast niet te wachten op dit soort vervelende tijdrovende problemen. Laat staan de mogelijke gevolgen.

Onze rol en kijk op veiligheid
Bij IT Support Groep richten we ons steeds meer op veiligheid van data. Niet omdat we dit ‘leuk’ vinden maar omdat het gewoon broodnodig is. Het goed bekeken tv programma van Jaap Jongbloed, de Nationale Misdaadmeter, stond hier op 28 april uitgebreid bij stil. Bekijk hier de uitzending.

Microsoft gaf ook al eerder een waarschuwing hierover. Daarom onderzoeken en analyseren wij continu alle mogelijkheden om bedrijfsdata veilig te stellen. En volgen deze ontwikkelingen op de voet. Wij van IT Support Groep kunnen het daarom niet vaak genoeg onder de aandacht brengen.

Meer weten?
Heb je vragen over de beveiliging van jouw netwerk en computers? Wil jij weten wat dé oplossing is voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!