Ga mee in de wereld van Windows 10!

P03829_420x170px_c

Ga mee in de wereld van Windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin de beste features van Windows 7 en 8 zijn samengebracht. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag en door de integratie van Cloud en pc, wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit. Welk device je ook gebruikt.

Daarom upgraden naar Windows 10:

  1. Het beste platform voor modern zakelijk gebruik
  2. Eenvoudig in te stellen en te beheren
  3. Betaalbare en innovatieve devices
  4. Het voelt direct vertrouwd
  5. Grootzakelijke veiligheid voor iedereen
  6. Tijdelijk beschikbaar als GRATIS upgrade

Upgrade naar Windows 10 en geef je business een boost.

Kies je voor gratis Windows 10 én een probleemloze implementatie? Dan kies je voor IT Support Groep! 

IT Support Groep is door Microsoft officieel benoemd tot Windows 10 Check-in Partner. Dat betekent dat wij kunnen en mogen fungeren als hét aanspreekpunt voor MKB bedrijven. Voor bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden van Windows 10. En zich willen voorbereiden op het gebruik van het nieuwe besturingssysteem.

We weten het allemaal. Een update gaat niet altijd vlekkeloos. Het kost toch altijd meer tijd dan je vooraf dacht. En dan gooien op maat gemaakte bedrijfsapplicaties of systemen weleens roet in het eten. Maar je bedrijf moet door.

Wij hebben het vaker gedaan. Daarom nemen wij de Windows 10 implementatie graag voor jou en al je medewerkers uit handen. Zodat jij snel weer verder kan gaan met jouw business. Door onze kennis durven wij jou een probleemloze implementatie te garanderen. Want ontstaan er problemen? Dan lossen wij die voor je op!

Kies jij voor Windows 10 of wil je een gratis demo zien van Windows 10? Neem dan gerust contact met ons op!