Actie! Vlieg met ons mee naar de cloud!

afbeelding actie jpg

Actie! Vlieg met ons mee naar de cloud! IT Support Groep is COSN partner! 

IT Support Groep is sinds kort één van de Nederlandse COSN partners. IT Support Groep is door Microsoft benoemd en opgenomen in deze selecte groep serviceproviders. En daar zijn we trots op! We vieren deze benoeming graag met jou door middel van een actie in de maanden oktober en november: Win een ballonvaart! Als partner werken we nauw samen met Microsoft en leveren hybride cloudoplossingen van de hoogste kwaliteit. We maken nu deel uit van dit wereldwijde netwerk van vertrouwde partners. In Nederland telt het netwerk slechts 22 COSN partners. IT Support Groep is er daar nu één van.

De actie

IT Support Groep is oprecht trots op deze status. Daarom vieren we dit graag met onze relaties. Als cloud partner willen wij onze relaties ook ‘de voordelen’ van de cloud laten ervaren. Neem jij in de maand oktober of november één van onze clouddiensten af? (zie de actievoorwaarden op deze pagina). Dan maak je kans op een ballonvaart voor 2 personen! We verloten in de maand oktober één ballonvaart voor twee personen en in november één ballonvaart voor twee personen .

Over COSN

Microsoft legt de lat hoog. Zij stelt zeer hoge kwaliteitseisen aan haar partners. Het COSN partnerprogramma staat internationaal dan ook hoog aangeschreven. Het selecte netwerk staat volledig in het teken van hybride oplossingen; het efficiënt en optimaal verbinden van on-premise, private en public cloud. Zo stellen wij bedrijven in staat om afzonderlijke onderdelen van een IT infrastructuur als beste te combineren. Zo kunnen (maatwerk) applicaties draaien waar ze het beste presteren. Dit kan in eigen beheer zijn, in het Azure-datacenter of op ons eigen cloud-platform.

De actievoorwaarden

 • De actie is geldig van donderdag 1 oktober t/m maandag 30 november 2015.
 • De actie is niet geldig met terugwerkende kracht.
 • De actie geldt voor klanten die:
  • Office 365 afnemen voor > 10 werkplekken
  • Cloud oplossing afnemen (Azure, online back-up en uit eigen cloudplatform)
  • Overeenkomst moet worden getekend voor bovengenoemde dienst(en) binnen actieperiode.
 • De waarde van de prijs (een ballonvaart voor twee personen) kan niet worden uitgekeerd in contanten.
 • IT Support Groep behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
 • IT Support Groep neemt persoonlijk contact op met de prijswinnaars.

Over IT Support Groep

IT Support Groep is al 15 jaar een ICT-dienstverlener voor Tilburg en omstreken. Het bedrijf levert MKB bedrijven ICT advies, ICT maatwerkoplossingen, systeembeheer, VoIP, onderhoud en op Cloud gebaseerde diensten en oplossingen. Zij maken de vertaalslag van complexe materie naar concrete IT oplossingen. En geven zo grip op het ongrijpbare van ICT.