Aanbod trainingen 2017 bekend en inschrijving gestart!

 

Bij IT Support Groep delen we graag onze kennis met jou over actuele onderwerpen en relevante technologische ontwikkelingen. Maar ook geven we regelmatig praktische trainingen waarbij ‘slimmer en efficiënter werken’ centraal staat. In samenwerking met trainingsbureau AVK uit Tilburg  hebben we een programma opgesteld. In 2017 geven we 4 trainingen: Outlook, SharePoint, OneNote en Planner. Alle trainingen vinden plaats bij IT Support Groep en in een groep van maximaal 8 deelnemers.

Bekijk snel het aanbod, lees meer en schrijf je in!

Alles eruit halen!

Wij willen dat jij als Office365 gebruiker alles uit je werkomgeving haalt. Dat jij de mogelijkheden kent en benut! Natuurlijk staat onze servicedesk altijd voor je klaar bij vragen en/of problemen maar soms wil je ‘gewoon’ net iets meer weten. Overweeg in zo’n situatie dan een training van ons!

Training op jouw niveau: al la carte

Kies je voor één van onze trainingen? Dan vragen we je voorafgaand aan de training of je aan kan geven wat je graag wil leren. Dit kun je gemakkelijk aankruisen op ‘onze menukaart’. Wij noemen dit een ‘training a la carte’. De voordelen van een training in een groep maar met de stof die jij graag wilt leren.

Ons aanbod in 2017 (klik op de link en lees meer over deze training):

Inschrijven

Stuur een e-mail naar m.coomans@itsupportgroep.nl. Schrijf je snel in want we hebben plaats voor maximaal 8 deelnemers! Je ontvangt later een bevestiging en de factuur. Ingeschreven en later annuleren? Helaas zijn we dan genoodzaakt het bedrag toch in rekening te brengen.

De training wordt grotendeels verzorgd door een trainer van AVK. AVK is al meer dan 30 jaar toonaangevend in innovatief & efficiënt werken op kantoor. De consultants van AVK zijn o.a. betrokken bij enkele van de grote pioniers op het gebied van Het Nieuwe Werken en hebben aan de basis gestaan van het Kantoor van de Toekomst. Dagelijks verzorgt AVK trainingen door heel Nederland!