Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

IT Support Groep breidt team uit met gastvrouw Casey!
19 april 2018
Waarom moeilijk doen als het samen kan!
26 april 2018

Het is tijd voor verandering! Ga slimmer werken!

De werkcultuur verandert waar je bij staat. Zo is de tijd dat medewerkers in overleg zitten, telefoongesprekken voeren en e-mails beantwoorden afgelopen jaren met 50% toegenomen. Werken we 2 keer zoveel in teams als dat we vijf jaar geleden deden. En betreden nieuwe generaties de werkvloer, welke nieuwe verwachtingen en normen met zich meebrengen.

Ontwikkelingen

Kortom, een ontwikkeling waar je als organisatie rekening mee dient te houden. En wat je ertoe dwingt na te denken over hoe je goed presterende teams samenstelt. Het is namelijk meer dan alleen mensen samenbrengen om zich te concentreren op een project. Het gaat om de samenhang van ideeën, doelen, acties en waarden.

Zoals elk individu anders is, geldt dat ook voor elk team en elk project. Dat is wat teamwork en samenwerking zo’n kunst maakt. Het is in de nieuwe werkcultuur dan ook belangrijk dat alle medewerkers de tools en ruimte krijgen om te gedijen. Zo is het steeds meer van belang dat zij zelf kunnen kiezen welk device zij gebruiken, waar zij kunnen werken en hoe ze met elkaar communiceren.

Slimmer werken

Bij IT Support Groep zijn we ons heel bewust van deze verandering op de werkvloer. En focussen ons daarom met ons Slimmer Werken traject op het op maat inrichten van de moderne werkplek. Hierin staat de gebruiker centraal en focussen we ons bij het inrichten van de moderne werkplek op gebruikersgemak en het verhogen van de productiviteit. Dit doen we door te luisteren naar de behoeften van de mensen. Een eenduidige structuur en werkwijze te implementeren, waardoor samenwerken beter mogelijk wordt. En de gebruikers met de juiste applicaties en training te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Door Natalie Nouwen – Slimmer werken specialist

Meer weten over Slimmer Werken? Neem contact op met Natalie!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place