Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Joost duikt op 25 augustus de Piushaven in voor Swim to Fight Cancer!
5 juni 2019
Joost en Raymond aanwezig bij Dattocon2019 in San Diego
19 juni 2019

25% van onze klanten maakt al gebruik van de nieuwe meldknop! En jij? Jochem vertelt

“We werken nu al een dikke maand met de nieuwe knop,” vertelt Jochem Adriaanse, Systeembeheerder Online. “Iedere dag weer probeer ik mijn enthousiasme voor deze handige manier van melden over te brengen. En eerlijk is eerlijk, het resultaat van 25% maakt me blij maar ik wil nog meer klanten blij maken 😉.

Screenshots en changelogs in de meldknop maken het verschil

“Vorige week vertelde iemand dat zij de knop gebruikt omdat het sneller maar ook meteen completer is (er wordt automatisch een screenshot toegevoegd van de foutmelding/error). ‘En als ik eerst de telefoon moet pakken is de melding vaak al weg, wat een uitkomst,’ zei ze. Ook bedankte ik een klant omdat hij de nieuwe knop had gebruikt. Ik vertelde hem dat ik nu meteen zijn changelog bij de hand heb. (Changelog is een actueel logboek/overzicht van alle wijzigingen/updates op iemands computer). ‘Oh dus jullie kunnen nu precies zien wat er de laatste dagen op mijn systeem is gebeurd en sneller zien of er iets gewijzigd is!’. Juist en daar gaat het om! Door die nieuwe knop hebben we meer inzicht en kunnen we sneller je probleem zien én oplossen natuurlijk. Dus: heb jij de nieuwe knop nog niet gebruikt? Probeer het gewoon! En heb ik je de volgende keer aan de lijn? Dan geef ik je graag even een demo😉!”

Weten hoe de meldknop werkt stap voor stap? Lees dan ook zeker dit artikel.

“Eén klant had wel een hele mooie uitspraak: IT staat voor niets tegenwoordig, dit maakt het allemaal een stuk makkelijker”

Jochem Adriaanse

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place