Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

2020 het jaar van 20 in 2020! De belangrijkste ontwikkelingen in de ICT-branche op een rij
13 januari 2020
Referentiecase VVBHUSAN BV
3 februari 2020

Nieuw! Inspiratiesessies Slimmer Werken in 2020! Nieuwe data: meld je nu aan!

Wij weten als geen ander dat een moderne werkplek voor tijdswinst, werkgeluk en rust zorgt. Afgelopen jaar hebben we veel organisaties en relaties hiervan mogen overtuigen. En als iets werkt herhaal je het toch gewoon ;-)? Daarom organiseren we ook in 2020 weer zes nieuwe inspiratiesessies Slimmer Werken. Een aantal sessies bij ons op kantoor en een aantal sessies op een andere locatie in Tilburg.

Waarom Slimmer Werken?

De werkcultuur in bedrijven verandert in rap tempo. Medewerkers werken steeds meer samen – twee keer zo veel in de afgelopen vijf jaar- en ze verzamelen veel informatie en kennis. Ook veiligheid wordt steeds belangrijker. Maar hoe ga je daarmee om in deze digitale wereld? “Het is tijd om écht slimmer te gaan werken,” vertelt Robert Koreman, Slimmer Werken Specialist. Daarom neemt Robert je mee in de wereld van de moderne werkplek. Hij laat je verschillende (samenwerkings)mogelijkheden zien in Office 365.

Niet harder maar ‘gewoon’ slimmer werken

Met tools als OneNote, SharePoint Online en Teams wordt slimmer werken écht mogelijk. Zo vergaderen we heel wat af en delen we volop bestanden (in verschillende versies😬) via e-mail. Dit is vaak verrassend inefficiënt. Maar wat als je allemaal op dezelfde manier én met dezelfde tools samen gaat werken?

Over de inspiratiesessie

In deze 2 uur durende sessie -bij IT Support Groep of op een mooie Tilburgse locatie- ontdek je de voordelen voor jouw organisatie. Werk slimmer samen, doe meer en kom verder. Je krijgt inzicht, leert over de applicaties en waarom een adoptietraject onderdeel ‘moet’ zijn in de reis naar werkgeluk!
Je kunt je nu inschrijven voor één van de volgende bijeenkomsten:

  • Woensdag 8 april van 9.00 uur tot 11.00 uur op een externe locatie in Tilburg – geannuleerd
  • Donderdag 4 juni van 15.00 uur tot 17.00 uur op een externe locatie in Tilburg – geannuleerd
  • Dinsdag 1 september van 15.00 uur tot 17.00 uur bij IT Support Groep
  • Woensdag 28 oktober van 9.00 uur tot 11.00 uur op een externe locatie in Tilburg
  • Donderdag 10 december van 15.00 uur tot 17.00 uur bij IT Support Groep

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar Madeleine (via m.coomans@itsupportgroep.nl) en geef daarin aan bij welke inspiratiesessie je graag aanschuift. Deze sessies zijn gratis en voor bedrijven die werken met Microsoft Office 365 en het gebruik hiervan willen optimaliseren. Maar ook voor bedrijven die erover nadenken om Microsoft Office 365 te gaan gebruiken.

“Slimmer Werken kan je heel breed opvatten maar bevat eigenlijk altijd twee basisprincipes. Online én productief werken. De projecten die wij voor onze relaties uitvoeren hebben dan ook altijd dezelfde focus. En dat is: de organisatie bewegen naar de Cloud om daar productiever te werken.”  – Robert Koreman

Meer weten over de sessie? Neem contact op met Robert!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

place