Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Ben eens eerlijk: hoeveel e-mails stuur jij naar je collega’s?
2 juli 2019
Microsoft Inspire 2019: Wij waren er bij!
1 augustus 2019

Handig: neem je vergadering op en/of kijk live met Microsoft Teams!

Als IT Support Groep blijven we graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Deze informatie halen we extern, leren we in de praktijk en delen we intern door kennissessies te verzorgen.

Elk kwartaal brengen we elkaar door middel van een kennissessie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en wat we in de praktijk hebben geleerd. De informatie die we hier delen is voor alle collega’s interessant en daarom vinden we het belangrijk dat iedereen bij deze kennissessie aanwezig is. Dit is echter niet altijd te realiseren. Collega’s werken thuis of zijn op locatie bij onze klanten aan de slag. Het werk gaat tenslotte gewoon door 😉.

Gewoon deelnemen, waar je ook bent
Om er dan toch voor te zorgen dat iedereen deelneemt aan de kennissessie maken we het mogelijk de sessie digitaal mee- of terug te kijken. Dit doen we in Microsoft Teams, hét communicatieplatform van Office 365. Deze applicatie biedt naast chat en videobellen ook de mogelijkheid om een ‘livegebeurtenis’ te organiseren. Een livegebeurtenis is een online agenda afspraak die een link bevat waardoor iedereen die is uitgenodigd eenvoudig live deel kan nemen.

Zo hebben wij de kennissessie ingepland voor het gehele bedrijf en was iedereen in de mogelijkheid om de link naar de livegebeurtenis te openen. Zo hebben er collega’s vanuit huis -en zelfs vanuit Amerika- de uitzending live mee kunnen kijken en vragen kunnen stellen. En de collega’s die écht te druk waren, konden het gemakkelijk later terugkijken.

Hierdoor heeft uiteindelijk iedereen de kennissessie kunnen volgen en kan de video altijd op een later moment nog altijd teruggekeken worden. Wat ons betreft echt een toegevoegde waarde voor kennisoverdracht binnen je organisatie!

Benieuwd hoe het werkt? Vraag het je IT-adviseur. Hij geeft je graag een demo.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place