Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Mardenkro
17 mei 2016
Even voorstellen: NIT Solutions: Samen werken aan betere prestaties met de juiste CRM oplossing!
23 juni 2016

Microsoft Planner gelanceerd! Showtime!

Vanaf vandaag is Microsoft Planner een feit! In de komende weken wordt de app Planner uitgerold naar alle zakelijke gebruikers. De Planner app wordt toegevoegd aan de Office 365 suite. Dit geldt ook voor de Office 365 Enterprise E1-E5, Business Essentials, Premium en onderwijs abonnementen.

Wat is Planner?

Planner is een gratis toevoeging voor wie Office 365 al gebruikt. Het lijkt op een digitaal whiteboard met kaarten. Op deze kaarten kun je de de status van projecten bijhouden en kun je communiceren/discussies voeren met projectleden. De app is (natuurlijk) in staat gegevens uit te wisselen met andere toepassingen in de Office suite, zoals met Outlook en OneDrive.

Wij denken dat Microsoft Planner een uitkomst is voor bedrijven die nog gebruik maken van niet stabiele startups. Zeker voor organisaties die hun workflow nog altijd organiseren in Excel, kan deze toevoeging een makkelijke overgang vormen naar een nieuwe slimmere werkwijze. Het is met name een verbeterde manier voor bedrijven, scholen en organisaties om teamwork gemakkelijk te structureren én meer gedaan te krijgen. Met Planner kunnen teams nieuwe projecten/plannen aanmaken, acties toewijzen en samenwerken aan taken. De visuele dashboards actualiseren continu en e-mailberichten houden alle projectleden op de hoogte van de voortgang.

Wat merk jij van deze nieuwe functie binnen jouw Office 365 omgeving? Raymond vertelt. 

Raymond Bras, Manager servicedesk zegt het volgende over de nieuwe app Planner: “Alle relaties met een abonnement op Office 365 zien binnenkort automatisch de Planner tegel verschijnen. Microsoft heeft ons laten weten de komende weken de volledige uitrol te plannen. Natuurlijk volgen we deze ontwikkeling op de voet en monitoren we deze. Ik zou dan ook tegen onze relaties willen zeggen: Is er iets of heb je een vraag over deze nieuwe functionaliteit? Neem dan gerust contact met ‘ons team’ op via helpdesk@itsupportgroep.nl. Wij staan voor je klaar.”

IT Support Groep en Office 365

Office 365 heeft voor ons geen geheimen en wij ondersteunen deze onlinedienst volledig. IT Support Groep is Gold Partner, Cloud OS Network Partner en Shared Computer Activation Program Provider (SCA) van Microsoft. Wij adviseren en implementeren als Gold Partner software van Microsoft om onze klanten te helpen hun ambities te realiseren. Zo kunnen we onze klanten een nog betere cloud werkplek aanbieden. Want met Office 365 werk je waar je maar wilt, wanneer je wilt en met welk apparaat je wil. Het nieuwe werken!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place