Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Het is tijd voor verandering! Ga slimmer werken!
23 april 2018
datalekken
10.000 datalekken gemeld in 2017!
30 april 2018

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Office 365 staat niet stil en wordt elke maand geüpdatet met nieuwe applicaties en functionaliteiten. IT Support Groep volgt deze ontwikkelingen op de voet, zodat we je altijd volgens de laatste updates kunnen adviseren.

Werken in Teams

De ontwikkeling van Microsoft Teams is een goed voorbeeld. Een mooie applicatie wat breed in je organisatie ingezet kan worden en makkelijk te integreren is met andere applicaties zoals OneNote, Planner, Outlook, SharePoint etc.

Deze applicatie bevat alle communicatie en samenwerk functionaliteiten die je nu in andere applicaties zoals Skype, Yammer en Office Online gebruikt. Zo kan je eenvoudig en overzichtelijk videobellen met meerdere personen, privé en in groepsgesprekken chatten. Maar ook heel eenvoudig documenten met elkaar delen en tegelijk aan documenten werken.

Het is zelfs mogelijk samen te werken in Teams met mensen buiten je organisatie. Je kunt hen namelijk als gast toevoegen aan je team. Waar zij eerder nog over een Azure Active Directory account moesten beschikken, is dat nu niet langer nodig. Vanaf nu kan iedereen met een zakelijke of consumenten e-mail account, zoals Outlook.com, Gmail, iCloud etc. als gast deelnemen aan een team. Hiermee heeft hij toegang tot de team chats, vergaderingen en documenten. En valt hij onder dezelfde compliance- en auditbescherming als de rest van Office 365.

Wil je weten hoe je een gast toevoegt aan een Team? Bekijk hier de video voor verdere uitleg over gasttoegang in Microsoft Teams.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden rondom Microsoft Teams? Laat je inspireren door een van onze IT adviseurs.

Door Natalie Nouwen – Slimmer werken specialist

Meer weten over Slimmer Werken? Neem contact op met Natalie!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

place