Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Verbindingen en VoIP vanaf juli per maand gefactureerd!
19 juni 2018
5 vakantietips voor veilig WiFi
3 juli 2018

Bescherm je bedrijf met Microsoft 365 Business

Veel MKB bedrijven maken zich zorgen over de veiligheid van hun gegevens en of zij hun bedrijf kunnen beschermen tegen cyberaanvallen. Maar hebben geen basisbeveiliging tegen de meest voorkomende bedreigingen. Zo blijkt uit de Microsoft enquête onder het MKB, dat 71% zich kwetsbaar voelt voor een cyberaanval en wel 87% al eens een datalek heeft meegemaakt.

Ze geven aan dat zij niet de expertise hebben om geavanceerde IT-oplossingen te implementeren en dat ze deze vaak onbetaalbaar of te ingewikkeld vinden. Maar het hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn om je team productief te laten zijn en je gegevens veilig te houden. Dit realiseer je met Microsoft 365 Business. Microsoft 365 Business is namelijk speciaal ontworpen voor het MKB. Met de geavanceerde beveiligingsfuncties beveiligt het je gegevens en beschermt het je bedrijf tegen cyberaanvallen.

Met Microsoft 365 Business geven we je een betaalbare, uitgebreide oplossing om onder andere je bedrijfsgegevens te beschermen. Het omvat Office 365 voor productiviteit en samenwerking. Apparaat beheer en -beveiliging om bedrijfsgegevens te beschermen op alle apparaten die mensen voor hun werk gebruiken. Bescherming tegen phishing en ransomware om onbedoelde datalekken te voorkomen. En privacybescherming waarmee je de enige eigenaar van je gegevens blijft en controle hebt over wie in je bedrijf toegang heeft tot welke gegevens.

Bescherm je werknemers

Cybercriminelen gebruiken phishing- en ransomware aanvallen om mensen virussen en malware te laten downloaden of onwetend bedrijfsgegevens te laten lekken. Deze aanvallen kunnen grote problemen veroorzaken met financiële gevolgen. Om je bedrijf hier beter tegen te beschermen bevat Microsoft 365 Business geavanceerde bescherming tegen cyberbedreigingen, waaronder:

  • Scannen van bijlagen en AI-gedreven analyse om gevaarlijke berichten te detecteren en verwijderen
  • Automatische controle van koppelingen in e-mails om te bepalen of ze onderdeel zijn van een phishing aanval en om te voorkomen dat gebruikers onveilige websites openen

Voorkom onbedoelde datalekken

De meeste MKB bedrijven verwerken gevoelige gegevens. Ondanks de beste inspanningen en goede intenties van werknemers kan het een uitdaging zijn om onbedoelde lekken van dit soort gevoelige gegevens te voorkomen.

Om je te helpen je gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen, wordt Microsoft 365 Business uitgebreid met de volgende mogelijkheden:

  • Beleid voor preventie van gegevensverlies om gevoelige gegevens zoals burgerservice- en creditcardnummers te identificeren, controleren en beschermen.
  • Gegevensbescherming in Outlook om jou en je werknemers toegang tot gevoelige gegevens in e-mails te laten beheren. Je kunt bijvoorbeeld versleutelingsregels instellen om te voorkomen dat een e-mail wordt doorgestuurd, gekopieerd of geplakt in andere programma’s.
  • Beleid voor e-mailarchivering en -behoud om te helpen verzekeren dat gegevens op de juiste wijze worden bewaard met voortdurende gegevensback-up en compliance.
  • De mogelijkheid om BitLocker-apparaatversleuteling op alle Windows-apparaten af te dwingen om te helpen beschermen tegen gegevensdiefstal of -blootstelling als een beveiligd apparaat is verloren of gestolen.

Microsoft 365 Business biedt je bedrijf een volledige oplossing voor productiviteit, beveiliging en apparaat beheer. Wil je meer weten? Bel jouw IT-adviseur!

Bron: Microsoft.com

Meer weten over Microsoft 365 Business? Neem contact op!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.












place