Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Skype voor Bedrijven: professioneel, persoonlijk en snel
16 februari 2016
Microsoft Planner gelanceerd! Showtime!
9 juni 2016

Mardenkro

Resultaat

  • Advies naar aanleiding van uitgebreide inventarisatie van zowel hardware als software
  • Doordachte stap naar de cloud
  • Outsourcen van de IT-infrastructuur  (beheer- en monitoringsactiviteiten)
  • Slimmere en efficiëntere werkwijze door o.a. gebruik van Office 365

Het is fijn om te weten dat er een partij naast je staat die alle expertise in huis heeft.

Jeroen Vrieselaar
Mardenkro BV

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Mardenkro BV in Baarle-Nassau ontwikkelt, produceert en levert producten voor de moderne tuinbouw. Al meer dan 25 jaar is Mardenkro koploper in het ontwikkelen van oplossingen voor telers die een optimaal klimaat- en lichtniveau in hun kas willen creëren.

“Voor onze klanten willen we maximale lichtopbrengst in de kassen realiseren, alleen het beste resultaat is goed genoeg”, vertelt Jeroen Vrieselaar, Projectmanager bij Mardenkro BV. “Wij leggen de lat op alle disciplines binnen ons bedrijf hoog. En die lat ligt ook hoog als het gaat om partners waarmee we werken. Mardenkro heeft innovatie hoog in het vaandel staan, we gaan met onze tijd mee en dat motiveerde ons ook om de stap naar de cloud te zetten. Na een gesprek met Joost Merkx was de keuze snel gemaakt, we deelden de visie omtrent slimmer, efficiënter en veilig werken in de cloud”.

“Na een uitgebreide inventarisatie van zowel de hardware als de software, is er een advies opgesteld. De eerste stap was de overstap naar de cloud met Office 365. Maar ook heeft IT Support Groep de voorheen fysieke installaties van Windows Server gemigreerd naar 3 virtuele installaties op 1 fysieke machine. Maar de grootste stap is misschien nog wel het outsourcen van de IT-infrastructuur. Juist het uitbesteden van alle beheer- en monitoringsactiviteiten geeft ons overzicht en rust. De toegevoegde waarde van IT Support Groep? Het is fijn om te weten dat er een partij naast je staat die alle expertise in huis heeft. De kennissessies zijn ook zeker ‘een plus’ in de samenwerking”.

IT Support Groep is Gold Partner en Cloud OS Network Partner van Microsoft. Wij adviseren en implementeren als Gold Partner software van Microsoft om onze klanten te helpen hun ambities te realiseren. Zo kunnen we als partner onze klanten een nog betere cloud werkplek aanbieden. Meer weten over veilig werken in de cloud? Hoe wij als IT Support Groep dergelijke (implementatie)trajecten oppakken? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place