Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Microsoft Inspire 2019: Wij waren er bij!
1 augustus 2019
Terugblik Office 365 & SharePoint Connect door Natalie en Robert
16 oktober 2019

Inspiratiesessies Slimmer Werken bij IT Support Groep: meld je nu aan!

Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen altijd overal veilig moet kunnen werken. Alles draait om jou, de eindgebruiker. Wij geloven dat werkgeluk leidt tot een beter bedrijfsresultaat. Hiervoor is een efficiënt ingerichte werkplek noodzakelijk. De toekomst van jouw bedrijf? Die speelt zich af in de cloud! Daarom neemt Robert Koreman, Slimmer Werken Specialist je mee in de wereld van de moderne werkplek. Hij laat je verschillende (samenwerkings)mogelijkheden zien in Office 365. 

Niet harder maar ‘gewoon’ slimmer werken 

Met tools als OneNote, SharePoint Online en Teams wordt slimmer werken écht mogelijk. Zo vergaderen we heel wat af en delen we volop bestanden (in verschillende versies😬) via e-mail. Dit is vaak verrassend inefficiënt. Maar wat als je allemaal op dezelfde manier én met dezelfde tools samen gaat werken?

Over de inspiratiesessie 

In deze 2 uur durende sessie -bij IT Support Groep- ontdek je de voordelen voor jouw organisatie. Werk slimmer samen, doe meer en kom verder. Je krijgt inzicht en leert onder andere waarom een adoptietraject onderdeel ‘moet’ zijn in de reis naar werkgeluk!
Je kunt je nu inschrijven voor één van de volgende bijeenkomsten:

Donderdag 12 september van 10.00 uur tot 12.00 uur > deze sessie zit vol
-Dinsdag 22 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur
-Vrijdag 15 november van 9.00 uur tot 11.00 uur

Aanmelden? Stuur een e-mail naar Madeleine (via m.coomans@itsupportgroep.nl) en geef daarin aan welke bijeenkomst je graag aanschuift. Deze sessie is gratis en voor bedrijven die werken met Microsoft Office 365 en het gebruik hiervan willen optimaliseren. Maar ook voor bedrijven die er over nadenken om Microsoft Office 365 te gaan gebruiken.

“Slimmer Werken kan je heel breed opvatten maar bevat eigenlijk altijd twee basisprincipes. Online én productief werken. De projecten die wij voor onze relaties uitvoeren hebben dan ook altijd dezelfde focus. En dat is: de organisatie bewegen naar de Cloud om daar productiever te werken.”  – Robert Koreman

Meer weten over de sessie? Neem contact op met Robert!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place