Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

IT Support Groep is -samen met partners- genomineerd voor Partner of the Year 2017 van Microsoft!
1 mei 2017
LDW Real Estate
17 mei 2017

KPN kondigt beëindiging ISDN aan. Overweeg nu de VoIP oplossing van IT Support Groep!

KPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 1 september 2019 te beëindigen. Het betreft de volgende diensten:

  • ISDN1/2 Enkelvoudig
  • ISDN2 Meervoudig
  • PSTN Meervoudig

Op 1 september 2019 stopt de dienstverlening op deze aansluitingen bij klanten. Daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ISDN15/20/30 tot ten minste 1 januari 2021 wordt ondersteund.

Zakelijke klanten gebruiken ISDN-aansluitingen op dit moment voornamelijk voor traditionele telefonie-, alarm- en pindiensten. “Een mooi moment om over te stappen naar één ICT-Totaaloplossing,” vertelt Yunus Karasahin, VoIP specialist bij IT Support Groep. “We hebben in het verleden al veel klanten met een ISDN-aansluiting omgezet naar VoIP,” vervolgt Yunus. Maar wat is VoIP nu eigenlijk? “VoIP betekent Voice Over IP en staat voor bellen over het internet. VoIP wordt ook wel internettelefonie, bellen via internet of internetbellen genoemd. En deze uitdrukkingen zeggen eigenlijk precies wat VoIP is: een telefoongesprek via internet,” legt Yunus uit.

Over VoIP

Bij IT Support Groep integreren we vaste en mobiele telefonie volledig. Met alle bijbehorende voordelen. Is VoIP bellen voor jouw bedrijf interessant? Graag onderzoeken wij dit voor je. Hierbij brengen we de financiële voordelen in kaart maar ook aspecten als schaalbaarheid en beheersbaarheid nemen we mee. Zo geven wij een eerlijk inzicht of VoIP geschikt is voor jouw organisatie.

De voordelen van VoIP

“Eén van de grote voordelen van VoIP bellen zijn de lage kosten. Doordat je gebruik maakt van het internet kan de besparing oplopen tot 25% tot 30%. En bel je regelmatig naar het buitenland? Dan is VoIP zeker interessant!” vertelt Yunus.

De voordelen van VoIP bellen op een rij:

  • hoge capaciteit: met VoIP kun je een onbeperkt aantal gesprekken tegelijkertijd voeren.
  • mobiele integratie: vaste en mobiele telefonie in één oplossing
  • locatie onafhankelijk: jouw telefonie is niet langer aan één locatie gekoppeld. Haal de stekker uit je toestel, neem het mee en sluit deze op een andere locatie weer aan. Je bent bereikbaar op je eigen nummer en belt tegen dezelfde lage kosten. Wij werken voornamelijk met IP-toestellen van Tiptel.
  • flexibel: koppel je telefoontoestel aan iedere netwerklocatie of projectruimte.
  • geen aparte kabels: je gebruikt gewoon je internetkabel in plaats van aparte kabels voor een telefoonverbinding.
  • overstappen is snel en gemakkelijk: je verhuist alleen de telefoonnummers en de VoIp gegevens naar een andere provider
  • goedkoper: aanzienlijke besparing per maand waarbij ook alle VoIP-gebruikers onderling gratis bellen.

VoIP heeft dé toekomst: dé telecomtechniek van nu. De uitfasering van ISDN is wellicht dan ook hét moment om te onderzoeken of VoIP voor jouw bedrijf interessant is. De IT-adviseurs van IT Support Groep helpen je graag in deze zoektocht.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place