Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

GDPR is geen IT en/of Tech ding! Onze ervaringen tot nu toe
5 februari 2018
Een werkdag als IT-adviseur binnendienst
1 maart 2018

Keep it simple!

De moderne werkplek, digital workspace, het nieuwe werken, het zijn allemaal termen die al tot de max zijn genoemd en toegelicht. Maar waar draait het nou om? Uiteindelijk draait alles om Slimmer werken.

Welke benaming of type traject je hier ook voor bedenkt: ‘De mens staat centraal’. De technologische ontwikkeling gaat snel en biedt eindeloos veel mogelijkheden, maar als Slimmer Werken Specialist verlies ik nooit het doel uit het oog: Mensen efficiënter laten (samen)werken. Zoals ik altijd zeg; “Zorg ervoor dat het systeem er is voor je mensen en niet je mensen voor het systeem”.

Hoe laat ik mensen slimmer werken?

Ik maak technologie menselijk en focus me op gebruiksgemak, logica en gebruikersbehoeften. Ik ontwerp niet een nieuwe werkwijze met een hypermoderne werkplek als doel. Maar ontwerp dé moderne werkplek op basis van het gedrag en behoeften van de mensen.

Hoe werkt het?

Mensen handelen over het algemeen automatisch. Het is dan ook belangrijk dat je hier inzage in krijgt en op inspeelt. Ik doe dit door met medewerkers mee te lopen, met hen in gesprek te gaan, hun behoeften op te halen en hun werkwijze te observeren.

De informatie die ik hiermee ontvang stelt mij in staat een gebruiksvriendelijke werkplek in te richten die ook daadwerkelijk door de mensen wordt gebruikt. De succesfactoren hierin zijn: eenvoud, logica en visualisatie. Deze drie aspecten staan daarom altijd in mijn verandertrajecten centraal.

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden om je mensen meer uit hun werkdag te laten halen?

Door Natalie Nouwen – Slimmer werken specialist

Meer weten over de moderne werkplek? Neem contact op met Natalie!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place