Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Makkelijke (en veelgevraagde) nieuwe functies in Microsoft Teams
16 april 2020
Referentiecase Versteijnen Logistics Services B.V.
28 mei 2020

Feest: IT Support Groep bestaat 20 jaar!

Het is vandaag feest! “We vieren vandaag ons 20 jarig jubileum, ook al is het een beetje een rare tijd om je 20 jarig jubileum te vieren,” vertelt Joost Merkx, directeur en oprichter van IT Support Groep. “20 jaar geleden zette ik mijn handtekening onder de oprichtingsdocumenten van IT Support Groep. En nu zijn we ineens twintig jaar verder. Ja zo voelt dat echt. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Helaas kunnen we dit moment nu niet feestelijk vieren maar dat gaan we zeker op een later moment nog (goed) doen. Successen moet je vieren en een twintigjarig jubileum hoort daar zeker bij.”

En door….

“Er zijn al veel mensen -die me in de aanloop naar deze dag- hebben gevraagd of ik twintig jaar geleden had verwacht een bedrijf te runnen met zoveel personeel, tig leaseauto’s voor het pand en verschillende teamleiders.” “Uhhhh, nee dus,” lacht Joost. “Het is onmogelijk om ver vooruit te kijken. Laat staan in die o zo snelle IT wereld. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben trots op wat ik met mijn team hem bereikt in twintig jaar tijd. En nu weer door…..op naar de 25!,” sluit Joost af.

Op de cover

Net na het twintigjarig jubileum, valt de nieuwe editie van Regio Business Magazine op de deurmat. Toeval? Nee hoor. In deze editie wordt ook stil gestaan bij het jubileum van IT Support Groep. Dat wordt wel duidelijk als je het magazine in je handen hebt. Joost siert namelijk de cover en in het magazine vertelt hij hoe hij deze twintig jaar als ondernemer heeft ervaren.

Lees hier het artikel online op de website van Regio Business.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place