Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Jouw telefoon: handige nieuwe app van Microsoft!
26 februari 2019
Bespaar tijd, werk sneller en slimmer: Handige tips voor jou met de Windows toets
28 februari 2019

Pieter Franken, IT Support Groep wint award van securitypartner Guardian360

Pieter Franken van IT Support Groep wint award van securitypartner Guardian360 

Op 21 februari 2019 reikte Guardian360 de eerste Partner Channel Awards uit tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Skybar van Hotel Utrecht. Pieter Franken van IT Support Groep ging naar huis met de award voor Best Guardian360 Presales Engineer. Pieter stond (trots) naast andere winnaars als Intermax Cloudsourcing, Claranet Benelux en Rsult IT.  

Over Guardian 360 

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportages, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Guardian bezit tools die kwetsbaarheden detecteert, denk hierbij aan vulnerability scans en webapplicatie-security. “Een belangrijk onderdeel van je Informatiebeveiliging, als je je beheer tenminste op orde hebt,” vertelt Pieter Franken, Technisch directeur en CISO bij IT Support Groep. “Kwetsbaarheden veranderen dagelijks dus snelle detectie wordt hierdoor steeds belangrijker en noodzakelijk.”

Over de avond   

Jeff Scipio, Partner Director bij Guardian360, verwelkomde rond de 100 businesspartners. Vervolgens gaf algemeen directeur Jan Martijn Broekhof een terugblik op het afgelopen jaar en keek vervolgens vooruit naar de ontwikkelingen in het security-landschap en de technologie waarmee het bedrijf de volgende fase van groei wil ingaan. Om die plannen te ondersteunen lanceert het bedrijf binnenkort de nieuwe versie van zijn platform Guardian360 Lighthouse, waarmee de diverse facetten van security steeds meer en verdergaand worden geautomatiseerd. De aanwezigen werden daarna verwend met een diner. Daarna was het woord aan Jeff Scipio voor de bekendmaking van de award winnaars. Jan Martijn Broekhof sloot het officiële programma af met een dankwoord aan alle aanwezigen en de mensen die op de achtergrond hard hadden gewerkt om deze award-uitreiking tot een succes te maken. 

De avond is vastgelegd met een mooie aftermovie, het bewijs van onze award ligt vast ?.  

Meer informatie?

Meer weten over onze securityoplossingen? Weten hoe de Informatiebeveiliging ervoor staat in jouw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze IT-adviseurs via 013-5784300.

Bronnen: Guardian 360 & ChannelConnect.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place