Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Is jouw organisatie klaar voor de GDPR?
19 september 2017
Verschillende WiFi netwerken kwetsbaar door gevonden bugs
17 oktober 2017

IT Support Groep: jouw gecertificeerde Microsoft IT-expert!

Vorige week ontvingen we onze nieuwe Microsoft competenties. En daar zijn we trots op! Maar wat betekent dit nu voor jou als relatie? Graag vertellen we je meer over dit stukje zekerheid, de kijk van Microsoft hierop en onze rol.

“Met deze competenties bewijzen we dat we de ideale cloud partner zijn voor het midden- en kleinbedrijf,” vertelt Joost Merkx, directeur bij IT Support Groep. “Zo geeft de Gold Small and Midmarket Cloud Solutions competentie aan dat IT Support Groep over aantoonbare technische kennis en expertise beschikt. Maar vertelt ook het dat we veel ervaring hebben met het implementeren van cloud producten zoals Office365, Azure en CRM. Ik ben dan ook erg trots dat wij deze en andere competenties weer van Microsoft hebben ontvangen. Dagelijks zijn onze IT specialisten in de weer met écht ingewikkelde materie en infrastructuren. Een mooier bewijs van onze expertise kun je niet krijgen,” sluit Joost af.

Eerder vertelde Ron Augustus, Directeur MKB en Corporate Accounts bij Microsoft Nederland al dat hij vertrouwen heeft in de samenwerking met IT Support Groep. Lees hier meer.

Zoals je ziet heeft IT Support Groep de Gold status voor Small and Midmarket Cloud Solutions en Datacenter ontvangen. Maar daarnaast ook de Silver status voor Cloud Platform, Collaboration & Content en Application Development behaald. We vertellen je graag wat een aantal voordelen voor jou zijn.

Gold status Small and Midmarket Cloud Solutions

Voor het tweede jaar behalen we de Gold status voor Microsoft Small and Midmarket Cloud Solutions. IT Support Groep is één van dé specialisten (binnen het MKB) met een uitzonderlijke expertise en inzet voor Cloudoplossingen. Jij bent daarmee verzekerd van de meest up-to-date oplossingen, uitzonderlijke cloud kennis en een hogere efficiency. Microsoft beloont haar partners met de Gold status vanwege hun superieure oplossingen voor klanten en voor het doorlopen van een strenge, controleerbare goedkeuringsprocedure.

Gold status Datacenter

Met deze Gold competentie dragen wij bij aan jouw bedrijfscontinuïteit. We ontwikkelen Microsoft-infrastructuuroplossingen die aansluiten bij jouw diensten en schaalbaar zijn. Voor deze diensten zetten we o.a. onze datacentra in Alblasserdam en Tilburg in. Je bent daardoor verzekerd van uitzonderlijke kennis, natuurlijk veiligheid en maak je gebruik van de voordelen zoals het QMTH programma voor Office 365.

Tot zover de lofzang want daar zijn we eigenlijk niet zo van. Heb je vragen? Wil je weten op welke manier de competenties van IT Support Groep jouw bedrijf (kunnen) helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place