Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Altijd een scanner op zak met Office Lens: wij zijn enthousiast!
27 december 2016
Is jouw website veilig te bezoeken? Https ontbreekt bij 85 procent van bedrijfswebsites!
1 februari 2017

IT Support Groep en 2017: Wat verwachten wij van dit jaar?

Net als vorig jaar deelt Joost graag zijn verwachtingen met jou. Wat verwacht hij van de ontwikkelingen in de IT branche, het snelgroeiende MKB en natuurlijk binnen IT Support Groep?

2017: cybercriminaliteit in volwassen fase

“2016 was volop in beweging en die snelheid houden we ook in 2017 vast,” trapt Joost Merkx, directeur bij IT Support Groep, af. “IT Security is misschien wel het belangrijkste gespreksonderwerp. We zien dat focus op security, privacy en identity noodzaak is geworden. Cybercriminaliteit komt namelijk écht in een volwassen fase. En dat dwingt bedrijven om goed voorbereid te zijn én de juiste maatregelen te treffen. De voorspelling is dat malware in 2017 steeds moeilijker herkenbaar gaat worden.”

IT Security voor MKB bedrijven

“Wist je dat Nederland hoog op de ranglijst van landen staat die te maken hebben met cyberaanvallen? Wij merken dat het bedrijfsleven, zeker het MKB, hier veel last van heeft. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het is daarom essentieel om te zorgen voor een goed beveiligde IT-omgeving. Inclusief back-up en replicatie om zo aanvallen zo goed mogelijk te pareren. Om vervolgens -wanneer nodig- snel weer up-and-running te zijn,” benadrukt Joost. Ook gaat IT Support Groep in 2017 nieuwe diensten introduceren op het gebied van security en back-up. “En noteer 18 mei alvast in je agenda als je meer wilt weten over de gevaren en oplossingen rondom IT security. Ook dit jaar organiseren we weer in samenwerking met Barracuda en Microsoft hét securityevenement. Veel cases, oplossingen en inspirerende topsprekers zorgen dat jouw middag in ‘veilige handen’ is.”

Groei

Expertise en specialisme nemen binnen de IT-sector steeds meer de overhand. Het team van IT Support Groep is daarom in 2016 op vele gebieden uitgebreid. Onze nieuwe collega’s hebben razendsnel hun plek binnen IT Support Groep weten te vinden en draaien volop mee om ook jouw doelen te realiseren! We verwachten dat het personeelsbestand in 2017 niet hetzelfde zal blijven ? en ook dit jaar weer gaan uitbreiden met nieuwe specialisten. En meer mensen betekent meer ruimte….en omdat we in 2016 nog niet genoeg stof hebben gezien staat er ook voor dit jaar weer een verbouwing op de planning ?

Nieuwe werkwijze servicedesk 

Er zijn steeds meer bedrijven die onze diensten gebruiken, waardoor er meer vragen bij ons binnenkomen. “De binding met onze klanten is en blijft een belangrijk speerpunt,” vertelt Joost. “Om onze service naar een hoger niveau te tillen, introduceren we binnenkort een nieuwe werkwijze waardoor we nóg sneller en flexibeler kunnen doorbouwen aan jouw vraagstukken. Hierover hoor en zie je snel meer.”

Samenwerken in de cloud

“De angst voor Cloud Computing zien we nog steeds en dat is ook wel begrijpelijk. We zijn en blijven toch nog gehecht aan ‘voelen’ of ‘zien’,” vervolgt Joost. “De technische en wettelijke mogelijkheden zijn inmiddels wel zo helder dat maatregelen om de privacy te waarborgen aanwezig zijn. Hierbij is het goed om anders te gaan kijken naar data. Wat is nou echt ‘vertrouwelijk’ en wat is openbaar? 2017 is hét jaar waarin de cloud gezien gaat worden als dé veilige plek om je gegevens op te slaan. De groei van mobiel werken zal nog verder doorzetten en bijna niet meer weg te denken zijn. Office 365 zal, net als in 2016, hier een grote rol in gaan spelen. Alles met maar één doel: sneller en efficiënter samenwerken waar en wanneer jij wilt!”

Op naar een mooie samenwerking in 2017! Wij zijn er klaar voor én gaan ervoor! Mogen we ook jou in 2017 weer inspireren, adviseren en onze kennis met jou delen?

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place