Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Vogels Bouwmanagement
13 juni 2017
Dag 2 bij Microsoft Inspire
12 juli 2017

Joost en Marc bij Microsoft Inspire – dag 1

Net zoals ieder jaar zijn ook dit jaar Joost en Marc weer aanwezig bij het jaarlijkse internationale Microsoft event Inspire. Microsoft deelt tijdens deze conferentie in Washington de laatste ontwikkelingen en innovaties, trends, komende introducties en vooral veel inzicht. Joost en Marc zijn er weer bij om alle kennis te vergaren! Alle informatie nemen ze (natuurlijk) mee naar huis om vervolgens te delen met jou als relatie.

Over dag 1

10 juli 2017: De dag dat Microsoft 365 is geboren

“Vandaag werd Microsoft 365 geïntroduceerd”,  vertelt Joost enthousiast. Microsoft 365 is een combinatie van onderdelen uit Office 365. Samen met Windows 10 en Enterprise Mobility + Security biedt dit vele mogelijkheden voor de toekomst. “Deze combinatie in een moderne werkplek is bijzonder geschikt voor het MKB! We zien nu al veel mogelijkheden in deze dienst voor onze relaties”. Microsoft 365 is makkelijk te beheren maar ook de veiligheid is zeer doordacht. “Die veiligheid is natuurlijk iets wat vandaag de dag een hele grote must is. Mooi om te zien dat nu alles samen komt in één dienst waar ‘Always-on security’ een vast onderdeel van is”, sluit Joost af.

Slimmer samenwerken

“Microsoft 365 was zeker een mooie aankondiging op dag 1, maar we hebben meer gehoord”, vertelt Marc. “Naast deze nieuwe telg in de Office365 familie wordt er voortdurend gewerkt aan verbeteringen van de bestaande producten. Daarin is teamwork heel belangrijk”. Onafhankelijk van het apparaat, het tijdstip of de locatie kunnen mensen met behulp van Microsoft steeds beter met elkaar samenwerken. “Ook verwachten we dat AI (artificiële intelligentie) steeds vaker zijn intrede doet. Deze kunstmatige intelligentie kan zeker gezien worden als een brug naar nog meer noviteiten en mogelijkheden,“ sluit Marc af.

Op de eerste dag werd ook nog stil gestaan bij ontwikkelingen binnen applicaties. “We zagen met name aanpassingen bij Microsoft Dynamics en de koppeling met LinkedIn wat Microsoft vorig jaar gekocht heeft. Dit geeft wel de mogelijkheid om met miljoenen professionals meteen een verbinding te maken, binnen of buiten de organisatie.”

“Mooi om te zien dat met Microsoft 365 nu alles samenkomt in één dienst waar ‘Always-on security’ een vast onderdeel van is!”

Joost Merkx
IT Support Groep

Wat je moet weten over Inspire dag 1

  • Microsoft 365 geïntroduceerd
  • Office 365 + Windows 10 + Enterprise Mobility + Security  = de nieuwe moderne veilige werkplek!
  • ‘Always-on security’ als vast onderdeel
  • Vele slimme verbeteringen aan de bestaande Microsoft producten
  • Door de koppeling van Microsoft Dynamics en LinkedIn zijn vele verbindingen mogelijk

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place