Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Referentiecase Meuviro
8 oktober 2020
Veilig werken in 2021: altijd en op elke locatie voor iedereen!
2021: het jaar van altijd en op elke locatie veilig werken
14 januari 2021

IT Support Groep ISO 27001 gecertificeerd!

IT Support Groep ISO 27001 gecertificeerd!

ISO 27001: Continu scherp op het terugdringen van beveiligingsrisico’s

Wij beginnen het jaar vol trots met onze ISO 27001 certificering.

Veiligheid is voor ons een belangrijke pijler in onze dienstverlening. Wij hechten veel waarde aan privacy en gaan zorgvuldig om met de (persoonlijke) gegevens van onze klanten. Uiteraard hebben wij ons managementsysteem voor informatiebeveiliging zo ingericht dat we continu scherp zijn op het terugdringen van beveiligingsrisico’s. Deze certificering onderstreept dit.

ISO 27001 is een wereldwijde erkende norm van informatiebeveiliging en ondersteunt bij het opstellen van managementsystemen. De basis hiervoor is de implementatie van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem. We hebben vastgelegd welke beheers- en beveiligingsmaatregelen we hebben getroffen met betrekking tot informatiebeveiliging. Hierbij staat naast het technische aspect ook de rol van de mens centraal, zowel binnen als buiten de organisatie.

Met het behalen van het ISO 27001 certificaat laten we zien dat we voldoen aan de strenge normeisen rondom informatiebeveiliging en helpt het incidenten te voorkomen.  Het ISO 27001 certificaat bestaat uit een driejarige cyclus, waarin we jaarlijks geauditeerd worden.

Voor onze klanten betekent dit dat zij er zeker van kunnen zijn dat we onze interne processen zo ingericht hebben dat we altijd op een kundige, veilige en vertrouwde manier omgaan met hun gegevens en middelen.

IT Support Groep: altijd en overal veilig werken, voor iedereen!

Publicatiedatum:7-1-2021

Meer weten over informatiebeveiliging?
Ik vertel je graag meer.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place