Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Is jouw website veilig te bezoeken? Https ontbreekt bij 85 procent van bedrijfswebsites!
1 februari 2017
Nog efficiënter samenwerken met het nieuwe Microsoft Teams!
6 april 2017

IT Support Groep geeft inspiratiesessie met HoloLens bij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

Vorige week stond Joost op ‘het podium’ met de Microsoft HoloLens bij Van de Ven Bouw & Ontwikkeling. Een exclusieve inspiratiesessie voor alle medewerkers van deze innovatieve bouwonderneming uit Tilburg. De medewerkers worden nu uitgedaagd om ideeën te bedenken waar zij de HoloLens op toe kunnen passen.

Over de inspiratiesessie

“Er is enthousiast op onze sessie gereageerd door de medewerkers”, vertelt Joost Merkx, directeur bij IT Support Groep. “En dat is niet gek want juist in deze branche zien we al concrete toepassingen met de Microsoft HoloLens. Zo zijn er al applicaties waar een ontwerp in 3D op de bouwplaats geprojecteerd kan worden. Architecten, ontwikkelaars en bouwondernemingen krijgen op deze manier in een vroeg stadium een nog realistischer beeld van de mogelijkheden. Ik vind het tof om te zien dat dit soort innovaties enthousiast worden ontvangen door Tilburgse bedrijven.”

Over Van de Ven

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is een veelzijdig bouwbedrijf op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling. Een allround bouwer en tevens een betrouwbare partner bij projectontwikkeling. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is onderdeel van Koninklijke VolkerWessels Stevin.

Meer weten

Wil jij de Microsoft HoloLens zelf ervaren? Kijken wat deze innovatie voor jou en jouw business kan betekenen? Sparren over de mogelijkheden met één van onze adviseurs? We ontvangen je graag of komen vrijblijvend bij je langs voor een demo! Stuur daarvoor een e-mail naar Madeleine via m.coomans@itsupportgroep.nl.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place