Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Referentiecase Swaans Communicatie
3 juli 2018
Microsoft Inspire 2018: Marc blikt terug
14 augustus 2018

Wij zorgen voor werkgeluk op iedere werkplek!

zakenmagazine NETWERK, editie 3 2018. Op de cover Joost Merkx en Natalie Nouwen

De werkcultuur in bedrijven verandert in rap tempo. Medewerkers werken steeds meer samen – twee keer zo veel in de afgelopen vijf jaar- en ze verzamelen veel informatie en kennis. Ook veiligheid wordt steeds belangrijker. Maar hoe ga je daarmee om in deze digitale wereld? “Tijd om de werkprocessen onder de loep te nemen. Tijd voor Slimmer Werken,” vertelt Joost Merkx.

“Regelmatig besteden we aandacht aan dit onderwerp,” gaat Joost verder. “Vorige maand met een uitgebreid artikel in Netwerk magazine maar ook op de onlangs gelanceerde actiepagina wijgaanslimmerwerken.nl geven we informatie. Onder andere over de 10 stappen om tot dé moderne werkplek te komen. Slimmer Werken is een traject waarbij betrokkenheid van de gebruikers essentieel is. Je ‘moet’ mensen meenemen in de verandering, wij noemen dat adoptie van de werkplek.”

“Wil je met jouw organisatie klaar zijn voor de toekomst? Zoek dan aansluiting bij de manier waarop we buiten ons werk leven en acteren. Het is tijd om de traditionele werkplek met traditionele vormen van controle los te laten. Met behulp van moderne technieken kunnen we samen écht efficiënter en productiever zijn waarna werkgeluk ‘gewoon’ volgt,” sluit Joost af.

Bekijk hier de volledige publicatie van ons artikel (dit is een link naar website Netwerk Brabant).

Meer weten over Slimmer Werken? Wijgaanslimmerwerken.nl

Meer weten over Slimmer Werken? Neem contact op!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place