Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Wat doe jij de komende 365 dagen?
8 januari 2018
Meltdown en Spectre: kwetsbaarheden ontdekt. Wat betekent dit voor jou(w) organisatie?
11 januari 2018

43% van de cyberaanvallen is gericht op MKB

De werkplek van vandaag is aan het veranderen. Dit biedt enorme kansen maar ook uitdagingen voor bedrijven van elke omvang. Als IT Support Groep merken we dit beter dan ooit. Bedrijven ‘moeten’ aan de behoeften van personeel van wel vijf generaties voldoen. Ook moeten ze zich steeds beter wapenen tegen cyber-crime. En zijn genoodzaakt om snel te innoveren om aan de veranderende verwachtingen van de klant te voldoen.

Voorkomen is beter dan genezen

Bedrijven vragen oplossingen die gemakkelijk te beheren en onderhouden zijn. Maar toch heerst het gevoel dat technologische opties complex en duur zijn. Hierdoor nemen bedrijven soms genoegen met een lappendeken van diensten of stellen oplossingen helemaal uit. We zien dat juist deze keuzes de bedrijfsproductiviteit in gevaar brengt en dus beveiligingsrisico’s veroorzaakt. Dit is mogelijk een reden waarom 43% van alle cyberaanvallen het afgelopen jaar is gericht op bedrijven met minder dan 100 werknemers.

Wapen jezelf en je bedrijf met Microsoft 365 Business of één van de andere diensten van IT Support Groep. Wil jij weten welke productiviteits- en securityoplossing past bij jouw bedrijf? Onze IT-adviseurs vertellen je graag meer.

Bron: blogs.office.com

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

place