Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Nog meer voorbeelden uit de praktijk. Jij wilt toch ook Slimmer Werken?
24 januari 2019
Nieuwe dienst Account Control!
6 februari 2019

Dag van de Privacy! Toch niet alleen vandaag?

De jaarlijkse ‘Europese Dag van de Privacy’ (Data Protection Day) is in 2007 in het leven geroepen door de Raad van Europa. Gekozen is voor 28 januari, de dag waarop in 1981 het Dataprotectieverdrag werd ondertekend.

Het doel van deze dag is om Europese burgers beter te informeren over hun rechten over het gebruik van hun persoonsgegevens door overheden, bedrijven en andere organisaties. Ook worden bedrijven en organisaties op deze dag aangespoord de bescherming van persoonsgegevens te verbeteren. “Wij sporen gelukkig niet alleen vandaag onze relaties aan om naar de bescherming van je (bedrijfs- en persoons) gegevens te kijken,” vertelt Joost Merkx, directeur bij IT Support Groep. 

Altijd en overal veilig werken 

“Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen altijd veilig moet kunnen werken,” gaat Joost verder. “Waar je ook bent en vanuit welke omgeving je ook werkt. Focus op security, privacy en identity is vandaag de dag écht noodzaak geworden.” Maar hoe zorg je voor die belangrijke focus? Hoe zorg je ervoor dat iedere gebruiker veilig werkt, waar hij of zij ook is? Bij IT Support Groep helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Die keuze die past bij jouw wensen, jouw bedrijf en jouw branche. “We zetten de mogelijkheden met je op een rij. Het resultaat? Een veilige werkomgeving voor jou en alle gebruikers waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je bedrijfsgegevens en privacy. Al moet je wel natuurlijk altijd alert blijven,” sluit Joost af.  

Meer weten over onze diensten? Hoe jij je zaken kan beveiligen? Lees dan hier meer.

Meer weten? Neem contact op met Joost!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place