Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

IT Support Groep geeft inspiratiesessie met HoloLens bij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling
7 maart 2017
80% van de bedrijven heeft geen of standaard wachtmuziek: dat kan anders!” Yunus vertelt over de mogelijkheden binnen onze VoIP oplossing
6 april 2017

Nog efficiënter samenwerken met het nieuwe Microsoft Teams!

Microsoft heeft Teams gelanceerd! Dé nieuwe manier van werken! Alle gebruikers van Office 365 hebben inmiddels toegang tot Microsoft Teams. Het is hiermee een integraal onderdeel van de rest van je werk binnen Office 365.

Wat is Microsoft Teams?

Met Microsoft Teams kun je met elkaar chatten via meerdere kanalen. Teams biedt een videochatfunctie en de mogelijkheid om alle chatberichten automatisch te e-mailen. Collega’s kunnen 1 op 1 groepsgesprekken voeren en samen aan documenten en projecten werken. Daarnaast biedt Microsoft Teams toegang tot andere handige Microsoft onderdelen. En natuurlijk zorgt Microsoft ervoor dat ‘het samenwerken’ in een veilige omgeving plaatsvindt.

Maak kennis met Microsoft Teams; het nieuwe samenwerkingsplatform binnen Office 365. We zetten graag de voordelen voor je op een rij:

  • Alle (relevante) personen, bestanden en tools bij elkaar en geen onnodige afleiding.
  • Microsoft Teams kan jouw team ondersteunen door middel van een chatfunctie die het mogelijk maakt groepsgesprekken te voeren, ook in subgroepen of privé.
  • Ben je even afwezig of druk met een ander project, geen nood, je kan gesprekken altijd teruglezen.
  • Eén platform waar de programma’s die je dagelijks gebruikt samenkomen. Denk daarbij aan Word, Excel, PowerPoint, SharePoint en OneNote
  • Eigen inrichting is mogelijk
  • Veiligheid staat centraal: jouw data en gebruikers zijn altijd beveiligd. Zo voorkom je risico’s en blijf jij ‘in control’.
  • Al jouw data staat op één plek. Alles voldoet aan alle richtlijnen voor security en privacy.
  • Teams werkt op alle devices, het maakt nu dus écht niet meer uit waar je bent.

Voor wie is Microsoft Teams interessant?

Teams combineert de aantrekkelijke, snelle en mobiele manier van communicatie met de moderne werkplek. Het maakt samenwerken, onderlinge communicatie en kennisdeling binnen teams gemakkelijk. Het is mobiel, geïntegreerd en productief. Wij vinden dat Teams echt een goede innovatie is op het gebied van efficiënter en slimmer werken. Voor kenniswerkers, maar zeker ook voor de groepen mensen die minder achter de PC zitten en veel onderweg zijn. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers actief in de bouw, de zorg, retail en engineering.

Meer weten?

Wil jij Teams zelf ervaren? Meer weten wat deze nieuwe dienst voor jou en jouw business kan betekenen? Sparren over de mogelijkheden met één van onze adviseurs? We ontvangen je graag of komen vrijblijvend bij je langs voor een demo! Bel ons gerust op 013-5784300.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place