Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Keep it simple!
22 februari 2018
Belangrijke wijziging in je factuur!
19 maart 2018

Een werkdag als IT-adviseur binnendienst

Een werkdag als IT-adviseur binnendienst

Maandagochtend, 08:30 uur. Na een babbel bij het koffieapparaat over het weekend is het tijd om aan het werk te gaan. ‘Eens kijken wat er vandaag op me af gaat komen’, denkt Sander.

Zijn laptop had hij al opgestart toen hij binnen kwam. Sander tikt zijn wachtwoord in en gaat zitten. Als eerste checkt hij zijn mail. Zijn er nog nieuwe inkoopopdrachten binnen gekomen? ‘Moeten’ er nog offertes worden uitgewerkt? Eerst maar eens met mijn collega’s in overleg. Tijdens het wekelijkse salesoverleg worden alle activiteiten/afspraken doorgesproken en kijken we welke kansen er deze week voor ons liggen. ‘Oh, dat wordt een druk weekje vol ad-hoc zaken.’ Maar dat wist Sander natuurlijk al. Hij heeft overzicht van de lopende trajecten, de voorraad, de gemaakte afspraken en houdt altijd een oogje in het zeil.

Na zijn dagelijkse werkzaamheden in de ochtend begint hij aan zijn controle in het magazijn. Het is tijd om alles te checken en klaar te maken voor de Systeembeheerders die zo op de stoep staan. Ook staat er een belrondje op de agenda met een aantal belangrijke leveranciers. We horen je denken. ‘Wat heeft Sander eigenlijk voor functie?’. Sander werkt als IT-adviseur binnendienst bij IT Support Groep. Nou ja, dat deed hij. Sinds een jaar werkt hij als IT-adviseur buiten de deur. Na zijn opgedane kennis binnen, is hij doorgestroomd en zit daarmee nu veel op de weg en dus bij klanten.

Dus: Wij zoeken een nieuwe Sander!

Daarom:

  • Word jij blij van bovenstaande werkzaamheden?
  • Wil jij graag ondersteuning bieden zodat je samen resultaat boekt?
  • Houd jij ook zo van controle en goed overzicht?
  • Altijd al je ‘eigen toko’ willen runnen binnen een organisatie?

Dan is onze vacature écht iets voor jou!

Lees meer over onze vacature IT-adviseur binnendienst: https://www.itsupportgroep.nl/over-ons/vacatures/

Meer weten over deze vacature? Stel al jouw vragen aan Sander!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place