Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

I like to move it!
21 maart 2018
Plan je werk nu nog beter met Microsoft Planner
29 maart 2018

Referentiecase Denote ‘in control’

Resultaat

  • Flexibel werken met het beste uit SharePoint
  • 24/7 monitoring
  • Makkelijk op te schalen in groei van de onderneming
  • Onbezorgd werken met onbeperkte ondersteuning
  • Snelle service op locatie indien nodig

De medewerkers van IT Support Groep denken met de ondernemer mee, zij zien een probleem als uitdaging

Ernst Verspuij
Denote

Denote: ‘In control’ met cijfers en IT

Denote in Eindhoven biedt alles wat de DGA van een MKB onderneming nodig heeft op het gebied van accountancy en fiscaal advies. Denote is een snel groeiend jong bedrijf. Ernst en Niek, beiden afkomstig van een groot internationaal accountantskantoor, trokken zo’n 3 jaar geleden de stoute schoenen aan. De ‘move’ naar het ondernemerschap werd gezet, gedreven door een ideaal: de ondernemer écht verder helpen om haar ambities te realiseren.

Uitdaging

“IT is voor ons essentieel om ons werk goed uit te kunnen oefenen,” vertelt Ernst Verspuij, partner bij Denote. “Zo is o.a. fiscaliteit continu in beweging en kijkt de AFM (Autoriteit Financiële Markten) met ons mee. We voelen in onze branche zowel een maatschappelijke druk als een druk vanuit de beroepsgroep. Zo kunnen we ons geen uitval permitteren en is ‘veiligheid’ (binnen de gehele organisatie) bovengemiddeld belangrijk. Belangrijke uitgangspunten als het gaat om onze IT omgeving natuurlijk,” vervolgt Ernst.

Oplossing

“Zo’n drie jaar geleden kwamen we in contact met IT Support Groep. IT-adviseur Kevin begreep al snel dat we een start-up waren mét ambitie. Hij dacht mee en adviseerde over onze eerste minimale investering. Een investering die gemakkelijk op te schalen is in de uitvoering met o.a. SharePoint en extra beveiliging. En dat advies werd een plan. Vandaag de dag werken 12 collega’s nog met én volgens Kevin’s plan.”

“Daarnaast was ondersteuning voor mij een belangrijk punt,” vervolgt Ernst. “Als volledig digitale organisatie brengt dat wel een afhankelijkheid met zich mee. Ik wil dat iedereen binnen Denote snel geholpen wordt als er zich een probleem voordoet. De servicedesk is uiterst flexibel maar zo ook de Systeembeheerders. Onlangs was Jeroen (Systeembeheerder) hier nog over de vloer. Niets was teveel gevraagd en hij pakte zaken kundig op en zag zelfs dingen die ik zelf nog niet had opgemerkt. En daar houden we van!”

Flexibiliteit van twee kanten

Denote is een organisatie die haar diensten richt op de ondernemer binnen de onderneming. Altijd benaderbaar, dienstverlenend en betrokken. Denote zit vaak ‘diep in het vak’ en hierdoor is de mate van flexibiliteit in de uitvoering wel een must. “Gelukkig biedt de beheerdienst van IT Support Groep een goede oplossing. We kunnen met het gekozen pakket altijd rekenen op de juiste ondersteuning van de servicedesk, gemakkelijk opschalen en als het nodig is staat er snel iemand op de stoep. Met IT Support Groep zijn we ‘in control’ en realiseren we het maximale voor onze klanten!,“ sluit Ernst af.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place