Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Nog efficiënter samenwerken met het nieuwe Microsoft Teams!
6 april 2017
IT Support Groep is -samen met partners- genomineerd voor Partner of the Year 2017 van Microsoft!
1 mei 2017

80% van de bedrijven heeft geen of standaard wachtmuziek: dat kan anders!” Yunus vertelt over de mogelijkheden binnen onze VoIP oplossing

Steeds vaker kiezen bedrijven voor VoIP. En dat is ook niet zo gek. Naast bellen via internet gebruiken bedrijven VoIP ook voor unified communications, denk daarbij aan de samensmelting tussen e-mail, instant messaging en webconferencing.  “Maar VoIP draagt indirect ook haar steentje bij aan de uitstraling van je bedrijf,” vertelt Yunus. “Met een passend wachtmuziekje binnen onze VoIP oplossing bepaal je namelijk zelf ‘het gevoel’ dat je wilt overbrengen aan je klanten”.

Over wachtmuziek

Muziek heeft effect op de emoties van mensen. Zo kan rustige muziek in de wachtkamer van de tandarts zorgen voor minder stress en kan vrolijke, opzwepende muziek indirect leiden tot meer aankopen. De muziek in de wachtfunctie op je telefoon kan dus ook écht van waarde zijn. “Bedenk goed wat je bij je klanten wil bereiken en pas je muziek daar op aan,” vertelt Yunus!

De keuze is reuze

“Bij IT Support Groep beschikken we over een grote selectie ‘tunes’, gaat Yunus verder. “Iets van jazz, klassiek of juist een wachtmuziek met een Caribisch tintje? Het kan allemaal! In onze database is altijd wel iets passends te vinden. En ook nog eens rechtenvrij. Ik adviseer steeds frequenter onze relaties hierin. Daarnaast zorg ik ervoor dat de muziek op het juiste moment in het juiste ritme komt te staan en zonder zorgen geïnstalleerd wordt.”

Quality Steigers & Sealing kiest ook voor VoIP van IT Support Groep

Jeanine Simons, directeur van Quality Steigers & Sealing BV koos dit jaar, naast de IT-zaken, ook voor de VoIP oplossing van IT Support Groep. “Quality Steigers & Sealing is een modern en enthousiast bedrijf,” vertelt Jeanine. “Ons enthousiasme willen we graag overbrengen in ieder klantcontact wat we hebben. We geloven dat we ook juist daarmee het verschil kunnen maken met bijvoorbeeld een landelijke bouwketen die een saai, standaard muziekje hanteert. Wij kozen in overleg met Yunus voor een vrolijke maar wel zakelijke toon. En je wilt niet weten hoeveel positieve reacties we daarop krijgen? We krijgen mensen ‘gewoon blij’ aan de lijn. Nieuwsgierig geworden? Bel maar eens! Na onze algemene welkomstgroet hoor je onze muziekkeuze al.”

Meer weten?

Wil jij weten wat onze VoIP oplossing voor jou en jouw business kan betekenen? Sparren over de (wachtmuziek) mogelijkheden met Yunus of één van onze adviseurs? We ontvangen je graag of komen vrijblijvend bij je langs voor een demo!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place