Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

IT Support Groep ISO 27001 gecertificeerd!
IT Support Groep ISO 27001 gecertificeerd!
7 januari 2021
Microsoft lanceert Viva
9 februari 2021

2021: het jaar van altijd en op elke locatie veilig werken

Veilig werken in 2021: altijd en op elke locatie voor iedereen!

Inmiddels zitten we alweer een paar weken in het nieuwe jaar. Een jaar vol nieuwe kansen en nieuwe ontwikkelingen. 2020 was voor iedereen een ander jaar dan dat we bij de start verwachtten. De wereld is veranderd; en daarmee  is ook onze manier van werken veranderd;  plaats en tijd onafhankelijk werken is in een stroomversnelling gekomen. Joost heeft een duidelijk beeld van de  ontwikkelingen van komend jaar. “Wij willen onze klanten veilig de wereld door helpen, ze moeten op elke locatie op elk apparaat veilig kunnen werken. ”

Locatie onafhankelijk werken
Iedereen moet altijd en overal veilig kunnen werken, zeker nu we vaker vanuit huis werken. Dat vereist wat aanpassingen aan de infrastructuur van het netwerk. Wij adviseren onze klanten hierin en zorgen dat hun netwerk zo ingericht is dat het van buiten af voor alle apparaten beschikbaar is. Kortom wij zorgen ervoor dat iedereen overal veilig kan werken, op welk apparaat dan ook.

Veilig werken

Veilig werken staat al langer hoog op de agenda bij de meeste bedrijven. Omdat we vaker thuiswerken wordt er door verschillende apparaten van buitenaf verbinding gemaakt met het bedrijfsnetwerk. Hierdoor  moeten we hogere veiligheidseisen stellen om risico’s te voorkomen.
In 2021 gaan we strenger zijn voor onze klanten en gaan wij de “baseline security” bij iedereen doorvoeren. Je  moet dan denken aan o.a. antivirus en anti-malware-updates, wachtwoordbeheer en tweestapsverificatie. Op die manier kan iedereen veiliger en worden risico’s voorkomen.

Ook in 2021:  altijd en overal veilig werken, voor iedereen!

 

Piblicatiedatum: 14-01-2021

Meer weten over één van deze onderwerpen? Laat het mij weten!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place