Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

IT Support Groep officieel leverancier Microsoft Surface!
12 oktober 2015
Overal en altijd veilig werken: uitkomsten onderzoek Microsoft in beeld!
17 november 2015

013 Poppodium

Foto William van der Voort

Resultaat

  • Nieuwe en veilige IT infrastructuur
  • Snel en stabiel WiFi netwerk voor de gehele locatie
  • Kundig advies in projectperiode en snelle communicatielijnen

IT Support Groep heeft ons gedurende dit traject écht goed geadviseerd en meegedacht. De migratie is keurig volgens planning verlopen.

Miranda Simons

013 Poppodium

Wie regelmatig in (het centrum van) Tilburg komt, kan er niet omheen: Er werd, en wordt nog steeds, hard gewerkt in 013 Poppodium! De grote zaal is vergroot van 2000 naar 3000 plaatsen en de kleine zaal gaat van 325 naar een capaciteit van 700. Een flinke verbouwing dus! Ook voor IT Support Groep. We hebben de complete IT infrastructuur aangepast en opnieuw geïnstalleerd. Ook beschikt 013 nu over een nieuw WiFi netwerk.

Op dinsdag 21 april werd door wethouder Marcelle Hendrickx en 013 directeur Frens Frijns de start van de verbouwing van 013 officieel ingeleid. Het eerste stukje 013 werd toen gesloopt. Nu, een half jaar later, is de eerste try-out in de vernieuwde zaal alweer achter de rug.

“De medewerkers en vrijwilligers van 013 vonden het heerlijk om weer bezoekers te hebben”, vertelt Miranda Simons, Office manager bij 013 Poppodium. “We hebben ze echt gemist. En ja, er valt nog het één en ander te verbeteren, maar goed, daar zijn try outs voor. Als de show, het geluid, het licht en de drank maar goed zijn…..We werken nu hard door zodat we op 13 november knallend kunnen openen met o.a. Caro Emerald. IT Support Groep heeft ons gedurende dit traject écht goed geadviseerd over de nieuwe structuur en alles netjes volgens planning uitgevoerd.”

Dave en Vincent van IT Support Groep zijn de afgelopen weken regelmatig op locatie geweest. En hebben daardoor al een sneak preview van de ‘nieuwe’ zalen gehad. “Die grote zaal is écht gaaf, zeker doordat deze zaal straks geschikt is voor een flexibel aantal bezoekers. Ik ben echt trots dat wij als IT Support Groep een bijdrage hebben geleverd aan dit mooie project. Ik kan iedereen aanraden straks een bezoekje te brengen.”

013 heropent op 13 november met een spetterend programma. Wil je meer lezen over wat er nu veranderd is, welke aanpassingen zijn doorgevoerd? Lees dan hier meer.

Wij wensen 013 heel veel plezier in hun verbouwde omgeving (en natuurlijk ook met hun nieuwe stabiele IT infrastructuur ;-)!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place